Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Social Media Management and Sales Support

Effective Social PR helps entrepeneurs to promote their service/product by Social Media Management and Sales Support.

In de drukte van alle dag wordt een van de meest basale acties om de toekomst van je bedrijf te verzekeren soms een ondergeschoven kindje: Promotie! Wat biedt je aan, waar sta je voor, waarom is jouw dienst/product leuk, kwalitatief en van goede waarde voor je (potentiële) klant? Hoe bind je bestaande klanten aan jou en zorg je dat ze opnieuw bij je afnemen?

 

About

Elkaars krachten versterken en bijdragen aan het bekendmaken van producten en diensten die iets bijdragen aan ons leven -voor de leuk, voor de heb, omdat het nu eenmaal bij het leven hoort of handig is- vind ik leuk!

Lees meer

Diensten

Hoe vaak hoor ik niet van een ondernemer; “Social Media, daar heb ik geen tijd voor’. Logisch als ondernemer zijn er genoeg zaken waar je aan moet denken. Maar in de huidige tijd, kan je niet zonder.                                                        

Lees Meer

Blog

Hier vind je onderwerpen die in de nieuwsbrief ter sprake zijn gekomen en artikelen over op Social Media en aanverwante zaken. Geen blog meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg een berichtje als er nieuws is.

Lees meer

Helpende hand met Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij en veel klanten en potentiële klanten spenderen een groot deel van hun tijd online op diverse sociale platvormen. Sociale Media zijn hét platvorm voor Mond-op-mond reclame, de meest waardevolle reclame die er bestaat.

Het lokale wekelijkse krantje is zwaar op zijn retour en het is een kunst om je (potentiële) klant te bereiken. Dit geldt zowel voor B2B als voor B2C.

Ik bied hierin een helpende hand met het opzetten van Facebook bedrijfspagina’s, Twitter profielen, professionaliseer je LinkedIn profiel en kan zorgen voor het onderhoud zodat de energie die je erin steekt, ook daadwerkelijk leidt tot een toegevoegde waarde voor je bedrijf. Tevens denk ik mee met andere verkoopondersteunende acties die passen bij jouw bedrijf. Ik schakel gemakkelijk met je tussen wat het einddoel is en hoe we komen tot de gewenste uitvoering.